BÉT
Üzlet

A történelmi csúcs közelében akadt el az OTP emelkedése, fontos szintnél jár a Magyar Telekom

Portfolio
A héten az OTP erősödése a korábbi történelmi csúcsa közelében akadt el, míg a Magyar Telekom nagyot esett és a telekomcég részvényei fontos szint közelébe érkeztek meg. Az előttünk álló néhány nap is mozgalmasnak ígérkezik, a hazai blue chipek technikai képe alapján összeszedtük, hogy mire érdemes majd figyelni az előttünk álló hét során.

OTP

Az OTP a héten a 15 000 forintos szint közeléből felfelé mozdult el, azonban az emelkedés megtorpant a korábbi, történelmi csúcs közelében. A jelenlegi szintekről lefelé mozdulva el, az első támaszt a 15 000 forintos szint jelenti majd az OTP számára, míg felfelé a következő megállót a 15 850 forintos történelmi csúcs jelenti majd a bankpapír számára.

Mol

A hét első felében ismét áttörte a 2 600 forintos szintet a Mol, az árfolyam ezután tovább emelkedett. Tartós emelkedésre azonban csak akkor érdemes számítani, ha a Mol a 2 800 forintos ellenállás felett zárna. A jelenlegi szintekről lefelé mozdulva el, az első fontos támaszt 2 600 forint közelében találjuk, míg a következő támaszt a 2 500 forintos szint jelenti majd.

Richter

A Richter tavaly októbertől január végéig valósággal szárnyalt, bár ezután úgy tűnt, hogy megtorpanhat az erősödés, azonban február elején újabb emelkedő hullám indult. A Richter a héten áttörte a 7 100 forintos ellenállást, azonban egyelőre nem sikerült felette megkapaszkodnia. Pénteken lefordult a Richter, amennyiben a lejtmenet folytatódik, a következő megállót a 6 840 forintos támasz jelentheti a későbbiekben. A 7 100 forintos szint szignifikáns áttörése esetén a következő ellenállást a 2017. júliusi, történelmi csúcs jelentheti a Richter számára, 7 296 forintnál.

Magyar Telekom

A héten nagyot esett a Magyar Telekom, az árfolyam az elmúlt néhány nap esése után fontos szint közelébe érkezett meg, a részvény a tavaly május óta tartó emelkedő csatorna alsó trendvonaláig esett. A Magyar Telekom a nagy esés után a hét végén emelkedéssel próbálkozott meg: felfelé, a következő ellenállást az egyelőre távolinak tűnő 452 forintos szint jelentheti majd a részvény számára. Lefelé, az emelkedő csatorna alsó trendvonala jelenti az első támaszt, 435 forint közelében.   

Címlapkép forrása: Budapesti Értéktőzsde

Drámai fordulat Amerikában - Sokan már a következő válságra készülnek?
szíria háború
shanghaikina
koronavirus2
BÉT 4iG
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
BÉT 4iG