Előfizetői tartalom

380 forint alá eshet a benzin ára

Portfolio
Fellobbantak a félelmek, miszerint a koronavírus globális járvánnyá fajul, aminek a következtében az olaj ára ismét mélyrepülésbe kapcsolt. Ezzel szemben a forint árfolyama pedig folyamatosan gyengül a dollárral szemben, így felmerül a kérdés, hogy a kutakon melyik faktor érezteti jobban a hatását. Az autósok nagy szerencséjére az olaj idén nagyobbat esett, mint a forint gyengült, így csökkenő üzemanyagárakat tapasztalhattunk. Azonban a tendencia még nem ért véget, így akinek nem sürgős, érdemes lehet várnia a tankolással.

A koronavírus miatt esik az olaj Az északi-tengeri nyersolaj, a Brent árfolyama jelenleg 4 százalékot meghaladó esésben tartózkodik, miután a koronavírussal kapcsolatos történések súlyosabbra fordultak. Általánosan negatív hangulat uralkodik a világ tőkepiacain, az európai részvényindexek is 3 százalékot meghaladó esésben tartózkodnak, a kockázatkerülés növekedését...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái