FONTOS Fenekestül forgatja fel a munkahelyeket az AI - Hogyan lehet elkerülni a káoszt?
 
Előfizetői tartalom

Az olasz bajnokságban első, az olasz tőzsdén utolsó a Juventus

Portfolio
Nagyot esett a Juventus részvényárfolyama, a koronavírussal kapcsolatos hírek miatt zuhanó olasz tőzsde leggyengébben teljesítő komponense a futball klub. A koronavírus hatással lehet a Juventusra is, hiszen a múlt hétvégén már futball meccseket kellet elhalasztani. A klubbot működtető cég legfrissebb gyorsjelentésében veszteségről számolt be.

Nagyot esett ma a Juventus árfolyama, az FTSE MIB benchmarkban szereplő 40 részvény közül az olasz futball klub részvényárfolyama esett ma a legnagyobbat. Az árfolyam napon belül már közel 12 százalékos mínuszban is járt, és nap közben már fel is függesztették a részvény kereskedését, és bár miután visszaengedték a kereskedésbe, valamelyest feljebb került az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés