Előfizetői tartalom

23 százalékot esett ma egy magyar részvény

Portfolio
Értékének közel negyedét vesztette ma el az Est Media, ilyen mértékű esésre 2019. december 2. előtt nem is lett volna lehetőség, viszont amióta a Xetra Classic kereskedési rendszert felváltotta a Xetra T7, a részvények napon belüli elmozdulásán nincs korlát, ezért is történhetett meg, hogy az Est Media árfolyama 22,9 százalékot zuhant ma.

Tavaly december 2-án a BÉT azonnali piacán a korábbi Xetra Classic kereskedési rendszert felváltotta a Xetra T7, a rendszerátállással a kereskedést érintő változások is jöttek, az egyik legfontosabb, hogy megszűnt a napi ajánlattételi limit, a kereskedés lehetősége az eddig megszokott limiteken túl is biztosított lett, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az azonnali piacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés