Üzlet

Helyben hagyták az elsőfokú bíróság végzéseit a Kartonpack perében

Portfolio
A Debreceni Ítélőtábla, mint másodfokú bíróság döntött a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége és a Kartonpack perében. Ezen jogerős másodbírói döntések egyúttal azt is jelenik, hogy a TEBÉSZ felperesnek a Kartonpack alperes ellen indított valamennyi perében nincs perbeli legitimációja, keresetindítási joga. A Kartonpack valamennyi közgyűlési határozata jogszerű.

A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége (TEBÉSZ) felperes, Kartonpack alperes ellen társasági határozat felülvizsgálata iránt indított perében a Debreceni Ítélőtábla, mint másodfokú bíróság a 2020. február 18-án kelt vonatkozó számú határozatával helybenhagyta az első fokú bíróság végzését – keresletlevelet visszautasító -, ami egyúttal azt jelent, hogy a Kartonpack 2019. szeptember 6-án megtartott közgyűlési határozatai jogszerűek.

Emellett a cég azt is bejelentette, hogy a TEBÉSZ felperes, Kartonpack alperes ellen társasági határozat felülvizsgálata iránt indított perében a Debreceni Ítélőtábla, mint másodfokú bíróság a 2020. február 18-án kelt vonatkozó számú határozataival helybenhagyta az első fokú bíróság végzéseit – permegszüntető -, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a Kartonpack 2018. július 9-én, és 2018. június 7-én megtartott közgyűlési határozatai jogszerűek.

Ezen jogerős másodbírói döntések egyúttal azt is jelenik, hogy a TEBÉSZ felperesnek a Kartonpack alperes ellen indított valamennyi perében nincs perbeli legitimációja, keresetindítási joga. A Kartonpack valamennyi közgyűlési határozata jogszerű.

A Kartonpack árfolyama ma 4,3 százalékkal került lejjebb.

Kereskedés KPACK-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

(BÉT)

koronavirusclk
bojár gábor
koronaviruscoronavirus
Frankfurti tőzsde
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
2020. június 9.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior portfoliókezelő

Junior portfoliókezelő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Felület, ahol az esésből is profitálhat
bojár gábor