Előfizetői tartalom

Nőtt a Duna House árbevétele a negyedik negyedévben

Portfolio
A Duna House a keddi piaczárás után tette közzé legfrissebb számait, a társaság bevétele nőtt a tavalyi negyedik negyedévben, míg a profit kétszámjegyű ütemben bővült 2019. utolsó negyedévében. Közzétette az idei évre vonatkozó várakozásait a menedzsment, a cég stagnálással számol a magyar core területek eredményében, míg a Duna House mind volumen mind profit szempontjából jelentős további növekedésre számít a cég a lengyelországi leányvállalatainál 2020-ban. A társaság közzétette az osztalékfizetési javaslatát is: a Duna House várhatóan részvényenként 130 forintos osztalék kifizetését fogja javasolni a társaság közgyűlésének.

Nőtt a negyedik negyedéves bevétel A Duna House január elején már közzétette az előzetes, tavalyi negyedik negyedéves sarokszámait, amiből kiderült a hálózati irodaszám, a teljes hálózatra jutó jutalékbevétel és a közvetített hitelállomány alakulása. Most a részletes számokat is közzétette a társaság, amelyből kiderült, hogy Duna House-nál az értékesítés nettó...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái