Előfizetői tartalom

Nagy értékű irodaépülettel bővítette portfólióját az Appeninn

Portfolio
A tranzakció sikeres zárását követően hivatalosan is az Appeninn portfóliójába került az a Montevideo utcai irodaház, amely megvásárlására január végén írt alá adásvételi szerződést az ingatlanpiaci társaság. Az ingatlan megszerzésével több mint 6000 négyzetméternyi kiadható irodaterülettel bővült a társaság által tulajdonolt portfólió ebben a szegmensben, derült ki a társaság közleményéből.

A III. kerület frekventált részén található modern irodaépület megvásárlásának tranzakcióját zárta ma le az Appeninn. A Montevideo utcai, több mint 6000 négyzetméteren elterülő irodaház megvásárlására vonatkozóan januárban írt alá adásvételi szerződést a társaság. A tranzakció lezárásával mintegy 20 százalékkal bővült az Appeninn portfóliója ebben a kategóriában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés