Előfizetői tartalom

Megkongatták a vészharangokat a koronavírus miatt – Veszélyben a globális ellátási lánc

Portfolio
Folyamatosan érkeznek az újabb hírek a koronavírus terjedésével és az új megbetegedésekkel kapcsolatban, de a vírus jóval túlmutat az egészségügyi kockázatokon, ugyanis a kínai gazdaság és vele együtt a világgazdaság is súlyos ütéseket szenvedett, a globális ellátási lánc komoly veszélybe került. Egy friss tanulmányban a DHL mutatja be, melyek most azok a fő kihívások, amelyekkel szembe kell nézniük az ellátási láncban résztvevő cégeknek a koronavírus árnyékában.

Smart Logistics 2020 A koronavírus hatása a logisztikai piacra, a gyártásra és a teljes ellátási láncra a Portfolio április 29-ei Smart Logistics konferenciáján is kiemelt téma lesz. Gyere el te is, ha érdekel, hogyan birkóznak meg az új kihívással a magyar logisztikai-, szállítmányozási-, gyártó- és IT-cégek! Részletek itt: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés