Előfizetői tartalom

Nagy rali a zárásra az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Rég nem látott eladási hullám söpört végig a világ tőzsdéin, a koronavírus negatív gazdasági hatásai miatt aggódnak a befektetők, és bár a WHO még mindig nem mondta ki, hogy globális járványról lenne szó, most már több mint 50 országból jeleztek koronavírusos eseteket, és csak az elmúlt 24 órában 10 újabb országban találtak koronavírusos betegeket. Gyorsan, sokat estek a világ tőzsdéi, így rég nem látott túladottság alakult ki, előbb-utóbb jöhet egy nagyobb felpattanás. Rendkívül volatilis volt ma a kereskedés.

2020. február 28. 21:58 Megosztás Nagy rali a végére Nap végére nagyot emelkedtek a mélypontjukról az amerikai részvényindexek, a Dow 1,4, az S&P 500 0,8 százalék mínuszban fejezte be a kereskedést. Az Apple, a Facebook és az Alphabet is emelkedéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés