BÉT
Üzlet

Elképesztő zuhanás után kulcsszint közelében az OTP

Portfolio
A koronavírussal kapcsolatos aggodalmak miatt a hazai blue chipek is nagy eséssel zárták a hetet, az OTP kulcsszint közelébe érkezett meg, míg a Richter is fontos támaszzóna közelében jár. A blue chipek grafikonjait megvizsgálva összeszedtük, hogy mire érdemes figyelni az előttünk álló hét folyamán.

OTP

A globális részvénypiaci hangulatromlással párhuzamosan az OTP árfolyama is hatalmasat esett, a részvény a 14 190 és 14 045 forint közötti zónából lefelé tört ki, majd a bankpapír pont a 13 290 forintos támaszon zárta a hetet. A 13 290 forintos szint letörése esetén a következő meghatározó támaszt a 2015 óta tartó, 12 234 forint közelében található emelkedő trendvonal jelenti majd. Az árfolyam az elmúlt néhány nap esése után túladott tartományban jár, amennyiben sikerül a már említett 13 290 forintos szint felett maradnia, a nemzetközi részvénypiaci hangulat függvényében a részvény akár emelkedéssel is megpróbálkozhat.

Mol

A Mol a múlt pénteki, kedvező gyorsjelentése után ismét lefordult, miután a részvénypiaci hangulat erősen negatívvá vált, és az árfolyam több fontos támaszt is letört a héten. Amennyiben a lejtmenet folytatódik, a következő támaszt a 2 244 forintos szint jelenti majd a Mol számára. Az elmúlt napok esése után az árfolyam túladott tartományban jár, amennyiben a részvény a jelenlegi szintekről felfelé mozdulna el, a 2 484 forintos szint jelenthetné a következő megállót.

Richter

A Richter is nagyot esett a héten, a tavalyi októberi mélypont és az idei februári csúcspont összekötésével adódó 23,6 százalékos Fibonacci szint alá került az árfolyam, majd a részvény a 6 240 forintos támasz és a 6 213 forintnál található, 38,2 százalékos Fibonacci szint által közrefogott zónában zárt, amelyből lefelé kitörve a következő megállót az 50 százalékos Fibonacci szint jelenti majd, 5 932 forint közelében.

Magyar Telekom

A Magyar Telekom a tavaly májustól idén februárig irányadó emelkedő csatornából a hét elején lefelé tört ki, majd az árfolyam ezután tovább esett. Az árfolyam erősen túladott tartományban jár, amennyiben a papír a jelenlegi szintekről felfelé mozdulna el, a fontos ellenállást a korábbi emelkedő csatorna alsó trendvonala 435 forint közelében. Míg a következő fontos támaszt a 388 forintos szint jelenti majd a későbbiekben. 

Címlapkép forrása: Budapesti Értéktőzsde 

koronavírus sakk
panelházak
fertőtlenítés koronavírus magyar
donald trump chad wolf
koronavirus hazi karanten
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Webinárium
Alapoktól a befektetési, kereskedési ötletekig.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior portfoliókezelő

Junior portfoliókezelő
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
2020. június 9.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
New York tőzsde