Előfizetői tartalom

A rejtélyes ok, amiért rossz hangulatban mégis zuhan az arany

Portfolio
Hatalmasat zuhant az arany a pénteki kereskedésben, mely elsőre nem tűnik logikusnak, hiszen a koronavírus nyomása miatt növekvő recessziós félelemnek táplálnia kellett volna a sárga nemesfém árát, de mégsem ez történt. A legnagyobb pánikokban az arany árfolyama is zuhan a többi eszközzel párhuzamosan, de teljesen más okból kifolyólag, mint társai.

Az arany 1 százalékot meghaladó emelkedésben tartózkodik a ma reggeli kereskedésben, azonban pénteken hatalmasat, 4,5 százalékot esett. A korábbi ellenállás, melyből február közepén tört ki az árfolyam megfogta az esést. A pénteki hatalmas zakóval pedig bebizonyosodott, hogy az 1660-as szint erős ellenállás. A mai napi emelkedést a piaci kommentárok annak tudják be, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés