Előfizetői tartalom

Automatizálnának a cégek, de túl lassan térül meg és nincs elég munkaerő

Portfolio
Az autonóm mobil robotokkal(AMR-ek) foglalkozó Mobile Industrial Robots (MiR) kutatást végzett amerikai autóipari, elektronikai, FMCG és logisztikai (3PL) vállalatok között, hogy képet kapjon a belső logisztikai folyamatok automatizálásával kapcsolatos attitűdökről. A MiR többek közt rákérdezett arra, hogy mikor jöhetne el az ideje az AMR-ek belső logisztikába való integrálásának, milyennek vélik a mobil robotok iparágra mért hatását, és, hogy mik a legnagyobb akadályok, amik az automatizáció növelésének útjában állnak – derül ki a társaság közleményéből. AMi kiderül, hogy automatizálnának a cége, csak túl lassan térül meg a befektetés.

Szeretnél többet tudni az autonóm mobil robotokról és arról, hogyan tudnák ezeket a magyar cégek is alkalmazni? Akkor gyere el a Portfolio április 29-ei Smart Logistics konferenciájára. Részletek itt: Smart Logistics 2020 INFÓJELENTKEZÉS A tekintetben, hogy mikor jöhet el az AMR-ekkel integrált...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái