Előfizetői tartalom

Automatizálnának a cégek, de túl lassan térül meg és nincs elég munkaerő

Portfolio
Az autonóm mobil robotokkal(AMR-ek) foglalkozó Mobile Industrial Robots (MiR) kutatást végzett amerikai autóipari, elektronikai, FMCG és logisztikai (3PL) vállalatok között, hogy képet kapjon a belső logisztikai folyamatok automatizálásával kapcsolatos attitűdökről. A MiR többek közt rákérdezett arra, hogy mikor jöhetne el az ideje az AMR-ek belső logisztikába való integrálásának, milyennek vélik a mobil robotok iparágra mért hatását, és, hogy mik a legnagyobb akadályok, amik az automatizáció növelésének útjában állnak – derül ki a társaság közleményéből. AMi kiderül, hogy automatizálnának a cége, csak túl lassan térül meg a befektetés.

Smart Logistics 2020 Szeretnél többet tudni az autonóm mobil robotokról és arról, hogyan tudnák ezeket a magyar cégek is alkalmazni? Akkor gyere el a Portfolio április 29-ei Smart Logistics konferenciájára. Részletek itt: Információ és jelentkezés A tekintetben, hogy mikor jöhet el az AMR-ekkel integrált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés