FONTOS Vadonatúj autóvásárlási támogatás jöhet Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

BCG: fundamentális válságban van a biztosítók ügynöki modellje

Portfolio
Négy nagy követ is beledobott a biztosítók állóvizébe a Portfolio mai Biztosítás 2020 konferenciáján Juhász László, a Boston Consulting Group előadója. Szerinte az életbiztosítások újragombolására, a digitálisan erőteljesen megtámogatott értékesítésre, a klímaváltozásból eredő kockázatok kezelésére és a járműhasználat átalakulása miatti egy komplett új paradigmára is szükség van.

Juhász László, a BCG ügyvezető igazgatója és szenior partnere többek között az alábbiakról beszélt előadásában: A biztosítási iparágat lassú növekedés (különösen reálértéke) és lassú megújulás jellemzi, konszolidációjának üteme pedig elmarad a bankszektoré mögött. Nem elég bátor a piac az innovációban, és visszafogott a szervezeti transzformációja. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés