Előfizetői tartalom

Új kedvenc részvényük van az alapkezelőknek

Portfolio
A koronavírus járvány hatásaival kapcsolatos aggodalmak miatt a világ vezető részvényindexei február végén hatalmasat estek és a magyar tőzsde is lefordult. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy az általunk megkérdezett alapkezelők egy része nagyobb esést is elképzelhetőnek tartott a magyar tőzsdén három hónapos időtávon. A profi befektetők ebben a hónapban a Magyar Telekomot kedvelték leginkább a blue chipek közül, a midcapek közül pedig a Graphisoft Park és az ANY Biztonsági Nyomda papírjai kapták a legtöbb említést a felmérésünkben résztvevő alapkezelőktől.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Accorde Alapkezelő, Allianz Alapkezelő, CIB Alapkezelő, Dialóg, Diófa, Erste Alapkezelő, Equilor Alapkezelő, Generali, Hold Alapkezelő, K&H Alapkezelő, Raiffeisen Alapkezelő. A magyar tőzsdén a januári, új történelmi csúcsot negatív korrekció követte, majd a hazai részvényindex februárban ismét emelkedni kezdett, bár új csúcsra kapaszkodnia...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái