FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Szellemjáratok repkednek Európa felett a koronavírus miatt

Portfolio
Üres repülőgépek repkednek Európa felett, a légitársaságok ugyanis tartanak attól, hogy elvesztik az értékes résidőket az EU-s szabályozás miatt. Az utasforgalom jelentősen visszaesett, ennek megfelelően kapacitásokat csökkentenek a légitársaságok, de a járattörléseknek gátat szab a szabályozás, ami még nehezebb helyzetbe sodorhatja a cégeket.

Néhány útvonalon most szinte teljesen üres járatokat üzemeltetnek az európai légitársaságok. A koronavírus miatt ugyanis jelentősen visszaesett az utasforgalom, de a még jelenleg érvényben lévő szabályozás szerint egy légitársaság csak akkor tarthatja meg a reptereken a résidőket a következő szezonra, ha azokat legalább 80 százalékban felhasználja. Ezért több gépet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés