Előfizetői tartalom

Alaposan elbántak a magyar sztárrészvényekkel

Portfolio
Nagyot estek ma azok a részvények, amiknek az árfolyama a 2016-2019-es időszakban még azért emelkedett, mert Mészáros Lőrinc részesedést vásárolt bennük. Miközben azok működése, és több esetben tulajdonosi struktúrája is átalakult az elmúlt években, egy közös van bennük: a 2018 áprilisi önkormányzati választások óta folyamatosan esik az árfolyamuk.

Az Opus nagytulajdonosa közvetlen és közvetett tulajdonrészén keresztül még mindig Mészáros Lőrinc, aki közvetlenül 24,6 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a vállalatban. A cég árfolyama a 2018 április 8-i parlamenti választást követően történelmi csúcsra emelkedett, egészen 810 forintig emelkedett, ma pedig már 180 forintig esett, vagyis a választások óta a mai több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés