Előfizetői tartalom

Elbántak a technológiai részvényekkel is, érdemes már vételi lehetőségeket keresni?

Portfolio
Eladási hullám söpört végig a piacokon a koronavírus terjedése láttán, ami alól a technológiai papírok sem jelentettek kivételt. A Fidelity friss elemzése szerint a vállalati jövedelmekre gyakorolt hatás hosszú távon valószínűleg nem lesz jelentős, de lehetnek olyan cégek, amelyek nehéz helyzetbe kerülhetnek az ázsiai ellátási láncuk miatt. Vételi lehetőségek is adódnak, olyan papírokat érdemes keresni, amelyeknél a piac nem jól méri fel egy−egy vállalat kockázati kitettségét.

A koronavírus (COVID-19) terjedésétől való félelem hatására – főleg az ázsiai és európai megbetegedések számának növekedése láttán − a piacokon eladási hullám söpört végig. A vírus által a fogyasztási kedvre és a globális ellátási láncokra gyakorolt hatás fölötti aggodalom miatt a befektetők elkezdtek megszabadulni technológiai részvényeiktől is. Bár Hyun...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés