Előfizetői tartalom

Ezeket a szektorokat büntetik ma a legjobban Európában

Portfolio
Hatalmasat estek csütörtökön az európai tőzsdék, a kontinens börzéi négyéves mélypontok közelében járnak, miután Donald Trump tegnap bejelentette, hogy az Egyesült Államok harminc napra felfüggeszt minden beutazást Európából. Az európai légitársaságok részvényei mellett az autógyártók, és az európai bankpapírok is durván esnek ma.

Durva eséssel indult a csütörtöki kereskedés az európai tőzsdéken, majd a délelőtt második felében a kontinens irányadó részvényindexei tovább estek, miután Donald Trump szerdán bejelentette, hogy az Egyesült Államok harminc napra felfüggeszt minden beutazást Európából, a koronavírus járvány terjedése miatti tilalom péntektől lép majd életbe. A piaci kommentárok szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés