Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely: bezárnak a budapesti gyógyfürdők, óvodák, bölcsődék

Portfolio
Hétfőtől az óvodai és bölcsödei ellátás ügyeleti rendszerben megy tovább, bezárnak a fővárosi gyógyfürdők és az állatkert – mondta el mai sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely. A tömegközlekedés egyelőre a megszokott járatsűrűséggel folytatódik, lesznek tehermentesítő intézkedések, a Bubit például jelképes, 100 forintos összegért lehet majd használni.

Amennyire csak lehet, álljon le a város, maradjunk otthon - kezdte sajtótájékoztatóját Karácsony Gergely. Ha tudunk időt nyerni, akkor Budapest könnyebben át tudja vészelni a járványt, mint sok más európai város. A cél, hogy ne egy időben terheljük le az egészségügyi rendszert – tette hozzá. Ma összehívtuk a főváros minden polgármesterét, megbeszélni, hogy ki mit tesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés