Előfizetői tartalom

Koronavírus: Kínában már az új fertőzöttek többsége külföldről hurcolta be a vírust

MTI
Szerte a világon újabb és újabb szigorú  intézkedéseket vezettek be szombaton is, hogy lassítsák a koronavírus terjedését, határlezárásokat, utazási és gyülekezési korlátozásokat foganatosítottak. Kínában, ahonnan elindult a tavalyi év végén a mára világjárvánnyá terebélyesedet betegség, most fordult elő első ízben, hogy az újonnan megfertőződött emberek többsége külföldről hurcolta be a vírust, és nem az országon belül kapta el.

A járványhelyzetet felügyelő kínai nemzeti egészségügyi bizottság szombati jelentése szerint az előző napon azonosított tizenegy új beteg közül heten Kínán kívül - Olaszországban, az Egyesült Államokban és Szaúd-Arábiában - fertőződtek meg, a többiek pedig a járvány kiinduló pontjának számító Hupej tartományban.  Szombaton Sanghajban további két új beteget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés