Üzlet

Kereskedés zuhanó árfolyamok mellett - online előadás

Portfolio
Az év eleji extázisból rég nem látott, nagyon gyors kijózanodás rengette meg a tőzsdéket az elmúlt hetekben, és elharapódzott a pánik. A Portfolio Trader online előadásán megnézzük, mi a teendő ilyen piaci szituációban, és hogyan lehet profitálni a mozgásokból.

A túlfeszített, folyamatos történelmi csúcstámadások után az 1987-es mintára beinduló óriási zuhanás következett be a piacokon azok után, hogy a koronavírus megjelent Európában és az USA-ban. A gazdasági és humán károkon kívül a vagyonhatás is óriási, mivel az elmúlt hónapok és évek jegybanki magatartásai, a folyamtos pénzpumpák, valamint Trump tőzsdeközpontúsága szinte kiiktatta a nagyobb korrekciók lehetőségét, megteremtve egy tévedhetetlennek hitt attitűdöt. 

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Habár számos technikai jelzés árnyalta az eget, mégis az esés intenzitása teljesen meglepetésszerűen hatott, és az elmúlt években felnőtt befektetői, kereskedői generációra sokkolva hatott a mozgás, vélhetően nagyon sok beragadt pozíciót eredményezve. Most is mindenki a gyors megoldásban reménykedik, hogy visszatérünk majd a normál kerékvágásba, de mégis sok extrém forgatókönyv elképzelhető, mind a pozitív, mind a negatív irányban. Egy biztos, a tőzsdei élet nem áll le, továbbra is kiváló lehetőségeket kínál a tőzsde azok számára, akik mind rövid, mind hosszabb távon szeretnének profitálni ezekből az árfolyamkilengésekből. 

Az online előadáson a Portfolio Trader profi kereskedője és oktatója segítségével megnézzük, hogy mit okozott a mostani esés a grafikonokon, hogyan érdemes felkészülni a következő időszakra, és milyen vételi, illetve eladási pontokat lehet beazonosítani a grafikonokon a megfelelő kockázatkezelés segítségével.

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Időpont: 2020. március 16. 17:30-18:15

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Ez a magyar boltok nagy trükkje: erre érdemes figyelni
moszkva_voros_ter_shutter
koronavírus coronavirus virus
Drámai fordulat Amerikában - Sokan már a következő válságra készülnek?
szíria háború
shanghaikina
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
BÉT 4iG