Előfizetői tartalom

A szupergazdagok 150 ezer dollárt is fizetnének egy repülőútért, de nem viszik el őket

Portfolio
Hiába akarnak a szupergazdagok magángépekkel repkedni és egy útért akár 150 ezer dollárt is kifizetni, a magánrepülő-társaságok kénytelenek nekik nemet mondani, mivel a koronavírus miatti utazási korlátozások rájuk is vonatkoznak. Pedig a magángépek iránt az utóbbi időszakban megkilencszereződött a kereslet – írja a Bloomberg.

A JetSetGo alapítója szerint a nemzetközi magánrepülő-utak iránti kereslet az utóbbi időben kilencszeresére nőtt, nagyrészt amiatt, mivel a gazdagabb magánemberek így próbálnák elhagyni azokat az országokat, ahol nagyban terjed a koronavírus. Elmondása szerint az utazási szabályok és korlátozások fél óránként változnak, volt olyan indiai gazdag ügyfelük, aki Londonból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés