FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

A GreenGo flottája egy részét mostantól idősek segítésére használja

Portfolio
A koronavírus okozta helyzetben a GreenGo autómegosztó elektromos autóflottájának egy részét felajánlotta a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság részére, hogy segítse a munkájukat az idősek ellátásának megszervezésében. Emellett bárki, aki a rendkívüli helyzetben közlekedni szeretne Budapesten, ingyenesen regisztrálhat a GreenGonál, illetve mindenki 30%-os menetdíjkedvezményben részesül.

A mostani helyzetben abban szeretnénk segíteni a budapestieket, hogy a tömeget elkerülve biztonságban intézhessék el halaszthatatlan ügyeiket. Ezért döntöttünk úgy, hogy határozatlan időre eltöröljük a regisztrációs díjat, illetve bárki, aki használja a flottánkat, 30%-os menetdíjkedvezményt kap – mondja Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezetője. A GreenGo az autómegosztók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés