Előfizetői tartalom

Ez a nap is bebizonyította: pillanatok alatt írja át az életünket a koronavírus

MTI
|
Portfolio
Egyre szigorúbb és drasztikusabb lépéseket tesznek az országok a koronavírus megfékezése érdekében: tegnap az EU megállapodott arról, hogy 30 napra bezárja a külföldiek előtt a határait, és több országban is szigorú kijárási korlározásokat vezettek be. Sorra jelentik be a nagy gazdaságélénkítő csomagokat, Amerika például ezermilliárd dolláros mentőcsomagot fontolgat. Nyugtalanító, hogy hirtelen 700-ra ugrott a súlyos állapotban lévő francia koronavírus fertőzöttek száma, akik fele ráadásul 60 év alatti, azaz nemcsak az idősekre veszélyes a járvány. Itthon közben 58-ra ugrott az igazolt koronavírusosok száma, az országos tisztifőorvos pedig arra számít, hogy a következő napokban ez több százra ugorhat. Cikkünk a legfrissebb hírekkel a nap folyamán folyamatosan frissül.

2020. március 19. 02:35 Megosztás Lépett a Twitter is Letiltotta helyi idő szerint szerdán a Twitter amerikai mikroblog-szolgáltató az új koronavírus-járvánnyal kapcsolatos félrevezető információk közzétételét az oldalon. A közösségi platform...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés