Előfizetői tartalom

Ingyen elérhető két hónapig az egyik leginnovatívabb magyar HR szoftver

Portfolio
Bárki által kipróbálható verzióban is közzétette a StatusApp nevű szoftverét a ShiwaForce - egy olyan, napi visszajelzések küldésén alapuló HR-eszközt, ami támogatja a vezetői döntéshozatalt és a belső kommunikációt is. A szoftvert a következő két hónapban a nagyobb cégek is licenc mennyiségi korlátozás nélkül szabadon használhatják - tájékoztatta a Portfolio-t a fejlesztő ShiwaForce.com Zrt.

A  közlemény szerint a StatusApp egy olyan agilis, napi visszajelzések küldésén alapuló HR-eszköz, ami egyszerre támogatja a vezetői döntéshozatalt és a belső kommunikációt is, illetve növeli a munkavállalói elégedettséget is. Ezek pedig a távmunkára kényszerített nagyobb csapatoknál kritikusan fontos szempontok, érdemes figyelmet szánni rájuk. StatusApp Fotó: ShiwaForce...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés