cimlap_Mol
Üzlet

Már napok óta segíti a Magyar Honvédség a Mol munkáját

Portfolio
Nem meglepő módon a Mol is rajta van az ország működése szempontjából létfontosságú 71 darab céget tartalmazó listán, melynél a Honvédség különleges irányítási törzsei megkezdték működésüket. Kérdésünkre a magyar olajtársaság elárulta, hogy a katonaság már napok óta segíti a munkájukat.

71, az ország működése szempontjából létfontosságú vállalatnál kezdték meg a működést a Honvédség különleges irányítási törzsei, és az érintett cégek között található a Mol is, akit azonnal megkérdeztünk az új bejelentés kapcsán.

A Magyar Honvédség és a Rendőrség már napok óta segíti a Mol munkáját. Támogatják a vállalat működését, ezzel is szavatolva az energiaellátás biztonságát, de például abban is nagy segítséget jelentenek, hogy a külföldről, Magyarországon áthaladó több ezer román és bolgár vendégmunkás hazatérésére kijelölt tranzit folyosót és az itt található töltőállomásokat felügyelik, valamint biztosítják azt, hogy a Mol szállítmányai eljussanak Olaszországból és vissza. A kormány valós idejű és azonnali koordinációja érdemben tudja támogatni a Mol zavartalan működését ebben a rendkívüli helyzetben.

-közölte lapunkkkal a Mol.

A napokban kezdte meg Benkő Tibor honvédelmi miniszter vezetésével tevékenységét a járványhelyzetben létfontosságú vállalatok működéséért felelős akciócsoport. Az akciócsoportnak az a feladata, hogy azokat a szolgáltató- és gyártókapacitásokat, közlekedési, energetikai, gyógyszeripari cégeket biztosítsa, amelyek működése létfontosságú a rendkívüli járványhelyzetben Magyarországon. Közel 140 létfontosságú szolgáltató céget, gyártókapacitást azonosítottak; amennyiben szükséges, ezek irányítását a helyszínre települő honvédelmi törzsek veszik át.

A honvédelmi miniszter ezen kívül korábban bejelentette, hogy péntek reggeltől nagyobb létszámban jelennek meg a katonák az országban. Korábban azt is jelezték a hivatalos szervek, hogy szükség esetén készen állnak a katonáink arra is, hogy az ország élelmiszer-ellátásnak zavartalan működésében is segítsenek, illetve rendelkezik a Honvédség egy mobil laborral is, melyet szolgálatba tudnak állítani.

Címlapkép: MTI Fotó: Marjai János

koronavírus sakk
panelházak
fertőtlenítés koronavírus magyar
donald trump chad wolf
koronavirus hazi karanten
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Webinárium
Alapoktól a befektetési, kereskedési ötletekig.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior portfoliókezelő

Junior portfoliókezelő
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
2020. június 9.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
New York tőzsde