Előfizetői tartalom

Mihez kezdjünk a részvényekkel, ha már az elemzők is csak a sötétben tapogatóznak?

Portfolio
A koronavírus miatt kialakult krízishelyzetben nehéz dolga van a részvényelemzőknek, hiszen a cégek sorra mondják vissza a korábbi előrejelzéseiket, viszont aktuális iránymutatást nem adnak a jövőre nézve, így problémás az elemzőházak és befektetési bankok számára a releváns ajánlások kiadása, mindez problémát jelent a befektetők számára, hiszen nem tudnak az elemzői véleményekre támaszkodni, így még bizonytalanabb helyzet alakul ki.

Az elmúlt időszak részvénypiaci zuhanása közben sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy most venni kell a részvényeket, eladni, vagy éppen tartani a pozíciókat. Ilyen esetekben lehetnek hasznosak az elemzőházak és befektetési bankok elemzői, akik ajánlásokat adnak a különböző cégek papírjaira, azonban olyan extrém helyzetben, mint amilyen a mostani ezek az elemzők is a sötétben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés