Előfizetői tartalom

Nem tartja meg rendkívüli közgyűlését a FuturAqua

Portfolio
A FuturAqua bejelentette, hogy az elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel a cég 2020. március 22-re meghirdetett rendkívüli közgyűlés nem megtartható. A társaság emellett arról is tájékoztatást tett közzé, hogy március 12-én együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá az Alapi Munka Gyümölcse Gyümölcs – és Zöldségfeldolgozó Start Szociális Szövetkezettel.

A FuturAqua bejelentette, hogy az elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel, hivatkozva a vonatkozó kormányrendeletre, valamint, hogy a helyszín nem biztosított a korlátozó intézkedések miatt, a társaság Igazgatósága úgy határozott, hogy a 2020. március 22-re meghirdetett rendkívüli közgyűlés nem megtartható. A FuturAqua emellett arról is tájékoztatást tett közzé, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés