Előfizetői tartalom

Autó helyett lélegeztetőgép, whisky helyett kézfertőtlenítő - Átalakítják a gyárakat a koronavírus elleni harcban

Portfolio
A koronavírus-járvány óriási keresletet teremtett a különböző higiéniai eszközök iránt, ha kézfertőtlenítőt vagy maszkot akarunk venni, csak üres polcokat találunk, az igény viszont egyre jobban nő, viszont mostanra több cég is bejelentette, hogy átáll a hiánytermékek gyártására, ezzel segítve a kialakult egészségügyi vészhelyzet kezelésében.

A vállalatok is beszállnak a koronavírus elleni harcba A koronavírus miatt kialakult krízishelyzetben jelentősen megváltoznak az emberek fogyasztási szokásai, a vírus által okozott keresleti sokk miatt sok árucikk vált hiánytermékké, mint a maszkok vagy a kézfertőtlenítők. Viszont több cég is felvette a kesztyűt és beszállt a koronavírus elleni harca azáltal, hogy a gyártását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés