Előfizetői tartalom

Felfüggeszti az NKM a fogyasztásmérők leolvasását

Portfolio
A Nemzetei Közművek (NKM) elosztó társaságai tovább csökkentik a személyes érintkezéssel járó tevékenységeiket, ezért ideiglenesen felfüggesztik az áram- és gáz fogyasztásmérők leolvasását - áll az NKM által szerkesztőségünknek küldött közleményben. Az újabb óvintézkedés célja az ügyfelek és munkatársak egészségének, biztonságának megóvása, a koronavírus további terjedésének megakadályozása.

A közlemény emlékeztet rá, hogy a vállalat eddig számos olyan óvintézkedést hozott, amelynek célja a koronavírus terjedésének megelőzése, lassítása, illetve ügyfeleik, munkatársaik, partnereik és családtagjaik egészségének megóvása, ugyanakkor a folyamatos és minőségi áram- és gázellátást továbbra is biztosítja. Az NKM Földgázhálózati Kft., az NKM Áramhálózati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés