Előfizetői tartalom

Koronavírus: most lesz csak igazán fontos, hogy e-személyink van

MTI
A napokban milliónyi ember kényszerül otthoni munkavégzésre és távoli ügyintézésre. Emiatt fontos tudni, hogy a hivatalos személyes ügyeink (beadványok, kérelmek, munkaügyi adminisztráció, magánszerződések) és a céges ügyek (szerződések, számlák, jelentések) egyaránt intézhetők távolról, elektronikusan - hívja fel a figyelmet a Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség.

Azok a magánszemélyek, akik rendelkeznek új e-személyivel - és ahhoz kérték az e-aláírás funkciót -, képesek teljes bizonyító erejű magánokiratok elektronikus létrehozására (az ehhez szükséges kártyaolvasót külön meg kell vásárolni). Új e-személyi ezzel az opcióval továbbra is ingyenesen igényelhető a kormányablakokban, a kiadás nem szünetel. Az Ügyfélkapuval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés