Előfizetői tartalom

Rövid piaci krízis után pozíciójának további erősödésével számol az AutoWallis

Portfolio
Piaci súlyának erősödésére, új akvizíciós lehetőségekre számít hosszabb távon az AutoWallis a koronavírus hatására kialakult sokk utáni gazdasági környezetben – nem alábecsülve az átmeneti visszaesés mindenkit érintő terheit. A tőzsde autóipari vállalatának értékelése szerint a jelenlegi átmeneti lefagyást követően olyan új, előnyös lehetőségek nyílhatnak meg tavaly meghirdetett stratégiájának megvalósítása számára, melyek tovább erősíthetik piaci pozícióját. Az AutoWallis igazgatósága a korábban kapott sajátrészvényvásárlási felhatalmazás alapján a tervezett tranzakcióihoz saját részvény vásárlást tervez. Rendkívül optimista az AutoWallis menedzmentje, a tegnapi nap folyamán már nyilatkozott a cég a portfolionak.

Az AutoWallis rövid távon a koronavírus-járvány megakadályozása érdekében hozott korlátozó kormányzati intézkedések jelentős negatív gazdasági hatásaira számít, de a vállalatvezetés jelenlegi értékelése alapján a krízist követően megnyíló akvizíciós lehetőségek tovább erősíthetik a társaság piaci pozícióját. A szalonlátogatások számában csak az utóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés