Előfizetői tartalom

Így írta át a mindennapjainkat a koronavírus - Új világ épül

Portfolio
A koronavírus a súlyos gazdasági hatások mellett az egyszerű hétköznapokat is újraírja, online megy a jegyesoktatás és a szentmise, tömegek dolgoznak otthonról, barátok virtuálisan söröznek, karanténrecepteket osztunk meg egymással.  Sok mikroközösség jelesre vizsgázik társadalmi összefogás terén is: az egyedül élő idősek és a szomszédok helyett is bevásárolunk, a felügyelet nélkül maradó gyerekekre sokszor önkéntes babysitterek vigyáznak. A koronavírus járvány különleges időszakot hozott, amelyben a társadalmi szolidaritás és az összefogás illetve az online megoldások fontosabbak lettek, mint valaha.

Online edzés Nem csak az élsportolóknak, a lelkes amatőröknek is őrjítően hiányozhat most a sport, a mozgás, a legtöbb egyesület ugyanis nem tart már edzéseket, az edzőtermek sorra zárnak be. Szerencsére az élt nem állt meg, egy csomó hasznos, otthon végezhető tippet találhatnak a négy fal között rekedtek, otthoni gyakorlatok elvégésében, sőt, élőben, online streamelt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái