FONTOS Megérkezett a vasárnapi magyar koronavírus-jelentés: 43 új eset
 
Előfizetői tartalom

Megkapják az internetes rendeléseket a magyarok - Teljes kapacitással dolgoznak itthon a futárcégek

A hazai kiszállításoknál egyelőre nem tapasztalnak fennakadásokat a Portfolio által megkérdezett futárcégek, de a nemzetközi szállítmányok kézbesítését már megnehezítik a határkorlátozások. Ezek miatt nemzetközi viszonylatban akár több napos csúszások is lehetnek, a Magyar Postánál például átmenetileg szüneteltetik a nemzetközi küldemények feladását több országba. Körkérdésünkben annak jártunk utána, mire számítsanak a magyarok, ha online rendelnek, mi lesz a külföldről rendelt termékekkel és hogyan bírják kapacitásügyileg a futárcégek a mostani koronavírusos időszakot.
Jönnek a rendelések, nincsenek tömeges lemondások A Magyar Posta válaszában azt közölte, a nemzetközi küldeményforgalomban március elejétől tapasztalt lassulást. Azokba az országokba, ahol a fertőzés megjelent és járványos méreteket öltött lassult a küldemények eljuttatása, illetve az onnan a küldemények érkezése is hosszabb ideig tartott. A Kínából érkező küldemények...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái