Üzlet

Elhalasztja közgyűlését a Mol

Portfolio
A Mol ma bejelentette, hogy koronavírus járvány kapcsán kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel a társaság nem lát lehetőséget arra, hogy a cég éves rendes közgyűlése 2020. április 16-án megtartásra kerüljön.

A Mol 2020. március 16-án jelentette be, hogy igazgatósága 2020. április 16-ára összehívta a társaság éves rendes közgyűlését. A Mol mai tájékoztatása szerint a koronavírus járvány (Covid-19) kapcsán kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel, figyelembe véve a vonatkozó jogszabályokat és a vonatkozó kormányrendeletet), valamint a rendelkezésre álló, nyilvános információkat, nem lát lehetőséget arra, hogy a közgyűlés 2020. április 16-án megtartásra kerüljön.

A kiemelkedően transzparens működés jegyében a fentiek ellenére a mai napon a társaság a honlapján közzéteszi auditált, 2019. évi konszolidált és anyavállalati éves beszámolóit és a kapcsolódó a könyvvizsgálói jelentéseket, vezetőségi jelentését, valamint a Mol felelős társaságirányítási jelentését a budapesti értéktőzsde felelős társaságirányítási ajánlásainak megfelelően.

A társaság továbbra is figyelemmel kíséri a járványügyi helyzet alakulását, a vonatkozó jogszabályokat, hatósági döntéseket és kommunikációt. A Mol igazgatósága a közgyűlés megtartásáról és meghozandó határozatokról (ideértve az eredmény felhasználására vonatkozó határozati javaslatot is) szóló közleményt egy későbbi időpontban fogja publikálni.

(BÉT)

Ez a magyar boltok nagy trükkje: erre érdemes figyelni
moszkva_voros_ter_shutter
koronavírus coronavirus virus
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
BÉT 4iG