Üzlet

Összehívta éves közgyűlését a Masterplast

Portfolio
A Masterplast bejelentette, hogy a társaság 2020. április 23. napjára tervezett éves rendes közgyűlése csak abban az esetben lesz a társaság alapszabályának megfelelően személyes megjelenéssel megtartható, amennyiben a koronavírus járvány miatti tiltó jogszabályi rendelkezések a közgyűlés napján nem lesznek hatályban. A cég igazgatótanácsa arra az esetre, amennyiben a közgyűlés - jogszabályi változás folytán - megtarthatóvá válna, 2020. április 23., 11 órára összehívja a társaság éves rendes közgyűlését.

A Masterplast bejelentette, hogy a koronavírus járvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló kormányrendelet vonatkozó bekezdése szerint 2020. március 17-től - a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül – rendezvény, valamint gyűlés helyszínén a tartózkodás tilos, ezért a jelenlegi jogi szabályozás alapján közgyűlésen való részvétel jogszerűen nem lehetséges.

A társaság 2020. évi eseménynaptárában közzétett, 2020. április 23. napjára tervezett éves rendes közgyűlése csak abban az esetben lesz a társaság alapszabályának megfelelően személyes megjelenéssel megtartható, amennyiben tiltó jogszabályi rendelkezések a közgyűlés napján nem lesznek hatályban.

Az igazgatótanács arra az esetre, amennyiben a közgyűlés - jogszabályi változás folytán - megtarthatóvá válna, a társaság éves rendes közgyűlését e feltétellel az alábbiak szerint összehívja: A közgyűlés időpontja: 2020. április 23., 11 óra. A közgyűlés helyszíne: 8143 Sárszentmihály, Árpád u. 1/A.

A közgyűlés napirendi pontjai között szerepel többek között a társaság 2019. évi számviteli törvény szerinti beszámolójának elfogadása, továbbá a döntés az adózott eredmény felhasználásáról, osztalékfizetésről, az osztalék mértékéről és kifizetésének szabályairól. A részvényesek emellett többek között dönthetnek a menedzsment tagjai és a munkavállalók munkavállalói résztulajdonosi programon keresztül történő részvényjuttatási ösztönzési rendszere irányelveinek meghatározásáról.

A részvényesek dönthetnek továbbá az igazgatótanács felhatalmazásáról saját részvények munkavállalói résztulajdonosi program céljára történő további vásárlására, illetve megszerzésére, valamint igazgatótanácsi tagok, auditbizottsági tagok és könyvvizsgáló megválasztásáról, díjazásuk megállapításáról.

(BÉT)

Ez a magyar boltok nagy trükkje: erre érdemes figyelni
moszkva_voros_ter_shutter
koronavírus coronavirus virus
Drámai fordulat Amerikában - Sokan már a következő válságra készülnek?
szíria háború
shanghaikina
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
BÉT 4iG