Előfizetői tartalom

Több ezer háztartásban nem lesz internet, telefon, TV a következő napokban

Portfolio
Több szolgáltatónál is a hetekben végeznek szokásos, előre beütemezett karbantartási munkákat, amelyek most különösen kellemetlenek a koronavírus miatt otthon tartózkodó fogyasztóknak. A napokban a UPC is karbantartást végez, az érintett háztartásokban órákon keresztül nincs internet, telefon vagy TV-szolgáltatás. UPDATE! Szerdán arról tájékoztatta a Portfolio-t a UPC, hogy minden nem létfontosságú karbantartási munkát elhalaszt, csak a legszükségesebb karbantartási munkákat végzik el annak érdekében, hogy az ügyfelek számára zavartalanul működjenek a szolgáltatások.  

FRISSÍTÉS: A UPC Magyarország minden nem létfontosságú karbantartási munkát elhalaszt, csak a legszükségesebb karbantartási munkákat végzik el annak érdekében, hogy az ügyfelek számára zavartalanul működjenek a szolgáltatások. Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 25. Jó hír az otthon maradóknak, elhalasztja a nem létfontosságú karbantartásokat a UPC A múlt héten írtunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés