Előfizetői tartalom

Egyre többen mondják, hogy megvolt a piac alja - Érdemes már bevásárolni a tőzsdén?

Portfolio
Megosztottak a piaci szereplők abban, hogy vajon elértük-e a részvénypiaci zuhanás végét. Az egyik oldal szerint lesznek még nagy körök lefelé, viszont a másik oldal számára is vannak bíztató jelek, hiszen a Stoxx 600 például 17 százalékot emelkedett a legutóbbi napon belüli mélypont óta, valamint a volatilitás is csökkent, amely okot adhat a bizokodásra az európai piacokon.

Nagyon durva esést láttunk az a világ részvénypiacain az koronavírus miatt kialakult tőzsdepánikban, azonban ha az elmúlt két nap eseményeit nézzük, akkor felmerülhet a kérdés, hogy vajon elértük-e a zuhanás végét. Néhány piaci kommentár szerint vannak biztató jelek azzal kapcsolatban, hogy elértük a piac alját az európai színtéren, a Stoxx Europ 600 index, a régió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés