Előfizetői tartalom

Koronavírus: fontos változások jönnek a budapesti tömegközlekedésben

Portfolio
A szombati menetrenden alapuló, de számos frekventált vonalon annál sűrűbb közlekedést biztosító menetrendet vezet be munkanapokra a BKK április 1-jétől, szerdától, mert a 80-90 százalékkal visszaesett utasszám nem indokolja a tanszüneti közlekedési rend további fenntartását. Csúcsidőben a metró-, valamint a nagyobb forgalmat bonyolító villamos- és buszvonalakon továbbra is a forgalomhoz mérten sűrű járatindulásra lehet számítani  -írja a BKK közleményében.

Az április 1-től érvényes új menetrendet a BKK azt követően lépteti életbe, hogy a járványveszély és az ahhoz kapcsolódóan elrendelt kormányzati intézkedések, az iskolák bezárása, a fővárosi cégek jelentős részénél elrendelt otthoni munkavégzés miatt 80-90 százalékkal visszaesett a közösségi közlekedés forgalma: egy-egy járművön általánosan 4-6-an, vagy még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés