Előfizetői tartalom

Svájcban is megrohanták az aranykereskedőket

Portfolio
Jelentősen megnőtt az elmúlt napokban a kereslet világszerte a fizikai arany iránt. A jegybankok és a kormányok hatalmas mentőcsomagjai ellen jó védekezési lehetőséget biztosít a sárga nemesfém, azonban a koronavírus miatti korlátozások okán egyre nehezebb hozzájutni az aranyhoz fizikai formájában, azonban a tőzsdén bármikor tudunk vásárolni belőle.

Egyre több hír jelenik meg annak kapcsán, hogy a világ tehetősebb emberei fizikai aranyba szeretnék fektetni a pénzüket. Ezzel csak egy probléma van, hogy jelenleg igen nehéz hozzá jutni fizikai szinten a sárga nemesfémhez. Tegnap beszámoltunk róla, hogy Magyarországon is nagyon megszaladt a kereslet a kézzel fogható arany iránt, a BÁV üzleteiben alig egy hét alatt a teljes készletet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés