Előfizetői tartalom

500 lélegeztetőgépet gyártat le a magyar cég, elszállt az árfolyam

Portfolio
Az OTT-One tegnap jelentette be, hogy kínai partnereivel 500 darab lélegeztetőgép gyártására és szállítására szerződött le, a lélegeztetőgépek megvásárlására tegnap a Külgazdasági és Külügyminisztérium szerződést írt alá, nettó 4,7 milliárd forint értékben. A bejelentés után elszállt az árfolyam, az OTT-One 44,6 százalékos pluszban is járt ma.

Az OTT-One tegnap jelentette be, hogy Kínában partnerein keresztül 500 darab lélegeztetőgép gyártására és leszállítására kötött le gyártói kapacitást. Az 500 darab lélegeztetőgép megvásárlására tegnap Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma szerződést írt alá az OTT-One-nal, a szerződés értéke nettó 4,7 milliárd forint. A Külgazdasági és Külügyminisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés