Előfizetői tartalom

A koronavírus járvány okozta intézkedések jelentős, de nem kritikus hatással vannak az Appeninn-re

Portfolio
Az Appeninn ma hajnalban a közgyűlési előterjesztései mellett a társaság tavalyi számait is közzétette. A cég a koronavírus járvánnyal kapcsolatban kiemelte, hogy az Appeninn Vagyonkezelő Holding, valamint leányvállalatai működésére a járvány okozta intézkedések jelentős, de nem kritikus hatással vannak. A jelenlegi bérlői állomány megközelítőleg 5-15 százaléka esik azon üzletágak alá, amelyeknek a kormányrendeletek miatt be kellett zárnia, így átmeneti bevétel kieséssel számolnak.

Az Appeninn ma hajnalban közzétette közgyűlési előterjesztéseit, és a társaság 2019-es évének számait is, amelyből kiderült, hogy az ingatlan bérbeadásából származó bevétel 7,4 millió euró lett tavaly, míg a társaság a 2018-as ingatlan bérbeadásából származó 7 millió eurós bevételét 5,77 millió euróra módosította, az IFRS 15 továbbszámlázások javítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés