A bankkártyákat is érintő leállás jön a K&H-nál, a netbank már működik
Üzlet

Rendkívüli segítséget ad az egyik magyar biztosító a koronavírusban érintett ügyfeleinek

Portfolio
A koronavírus-járvány miatt bekövetkező eseményekre a K&H Biztosító - a szerződési feltételektől pozitívan eltérve – téríteni fog – közölte a társaság.

Ezzel a döntéssel a társaság a várható negatív gazdasági események, például az esetleges elbocsátások okozta kedvezőtlen hatásokat igyekszik enyhíteni. Így a koronavírus-betegséghez kötődő események, például haláleset, a munkahely elvesztése esetén a hitelt kifizeti, vagy a hiteltörlesztést is átvállalhatja, vagy a munkából történő hosszabb kiesésre is fizet a biztosító, pedig a koronavírus okozta betegség alapesetben nem számít káreseménynek – közölte a biztosító.

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt azonnal lépett a K&H Biztosító és módosította több biztosítási termékre vonatkozó szolgáltatási feltételeket. Bár az eredeti biztosítási szerződések nem, vagy nem feltétlenül terjednek ki a koronavírus okozta halálból, betegségből adódó eseményekre, a K&H úgy döntött, hogy ezekben az esetekben is szolgáltat – közölte a társaság.

„A döntés vonatkozik az összes egyéni kockázati életbiztosításra, a hitelhez kapcsolt életbiztosításra, valamint a számlához kötött életbiztosításra is. A biztosítások kártérítést nyújtanak – vagyis a fedezetek kiterjednek – többek között a halálesetre, kórházi napi térítésre, keresőképtelenségre, munkanélküliségre – emelte ki Székely Pálma, a K&H Biztosító életbiztosításokért és saját értékesítési csatornákért felelős vezetője.

A K&H Biztosító ezzel és jövőbeni további intézkedéseivel mindent megtesz azért, hogy a koronavírus-járvány okozta negatív következményeket enyhítse és segítsen az ügyfelein – tették hozzá.

koronavirus_nagyvaros
boris johnson brexit
joe biden koronavirus
franciaorszagparizs
Küszöbön az összeomlás: Törökország lehet a következő Venezuela
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
2020. június 9.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior portfoliókezelő

Junior portfoliókezelő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Új óriáswebshopok jöhetnek Magyarországra