Előfizetői tartalom

Vigyázz! Egyre több veszélyes csaló használja ki a koronavírus-járványt

Portfolio
A koronavírus-járvány terjedésével együtt megjelentek azok a rosszindulatú szereplők is a világon, akik pénzt, adatokat, jelszókat akarnak kicsikarni a vírus következményei miatt aggódó emberekből. Magyarországon is egyre több rosszindulatú ember próbálja előnyére fordítani a járványhelyzetet, így nagyon óvatosan kell még akkor is eljárnunk, ha egy hivatalosnak tűnő személlyel érintkezünk, vagy ha egy hivatalosnak tűnő weboldalt látogatunk meg. Megnéztük, melyek most a legveszélyesebb koronavírusos csalások.

1. Házaló csalók Fotó: Getty Images Az operatív törzs a napokban figyelmeztetett arra, hogy Magyarországon elsősorban idős embereknél házalnak olyan csalók, akik hivatalos személynek adják ki magukat és azt hazudják, hogy a koronavírus miatt jöttek fertőtlenítést végezni a lakásban. Miután bejutottak, megpróbálnak észrevétlenül értékeket megszerezni áldozatuktól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés