Előfizetői tartalom

Így változtatja meg tartósan az életünket a koronavírus

Portfolio
Akár hosszabb távon is tartósan változhat meg az emberiség élete a koronavírus megjelenésének következtében. Elsőre a legtöbben nagyon nehezen éljük meg, hogy teljesen átalakult az életünk, fizikailag jóval kevesebbet érintkezünk embertársainkkal, és az emberek jó része otthonról dolgozik. Mindez viszont rövidtávon nagyon pozitív hatást gyakorol a világ szén-dioxid kibocsátása szempontjából, és a Goldman Sachs elemzője egy érdekes gondolatmeneten keresztül vezet el bennünket ahhoz, hogy a jelenlegi helyzet gyorsíthatja a világ fosszilis üzemanyagoktól való függetlenedését.

Az olajcégek a járvány egyik legnagyobb vesztesei A koronavírus teljesen felforgatta a mindennapi életünket, és a szakértők elkezdtek gondolkodni azon, hogy vajon mi lehet az, ami a járvány lecsengése után továbbra is megmarad az emberek viselkedésében, és mi lehet múlandó amikor visszatérünk a mindennapi kerékvágásunkba. A járvány több százmillió embert elszigetelt egymástól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés