Előfizetői tartalom

Így változtatja meg tartósan az életünket a koronavírus

Portfolio
Akár hosszabb távon is tartósan változhat meg az emberiség élete a koronavírus megjelenésének következtében. Elsőre a legtöbben nagyon nehezen éljük meg, hogy teljesen átalakult az életünk, fizikailag jóval kevesebbet érintkezünk embertársainkkal, és az emberek jó része otthonról dolgozik. Mindez viszont rövidtávon nagyon pozitív hatást gyakorol a világ szén-dioxid kibocsátása szempontjából, és a Goldman Sachs elemzője egy érdekes gondolatmeneten keresztül vezet el bennünket ahhoz, hogy a jelenlegi helyzet gyorsíthatja a világ fosszilis üzemanyagoktól való függetlenedését.
Az olajcégek a járvány egyik legnagyobb vesztesei A koronavírus teljesen felforgatta a mindennapi életünket, és a szakértők elkezdtek gondolkodni azon, hogy vajon mi lehet az, ami a járvány lecsengése után továbbra is megmarad az emberek viselkedésében, és mi lehet múlandó amikor visszatérünk a mindennapi kerékvágásunkba. A járvány több százmillió embert elszigetelt egymástól...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái