Előfizetői tartalom

Tényleg álom kezdő programozóként a milliós fizetés?

Portfolio
"Rendszeresen belefutottunk abba, hogy azzal az elvárással jelentkezik valaki, hogy ő csak befizeti az egymillió forint plusz áfás tandíjat, és három hónappal később a kezébe nyomunk egy bruttó egymilliós munkaszerződést. Nem így működik a piac" - mondta el a Pénzcentrumnak adott interjújában Langmár Péter, a Green Fox Academy társalapítója.

Langmár Péter, a Green Fox Academy társalapítója interjút adott a Pénzcentrumnak. Többek között arról is beszélt, hogy a bottcampeket tekintve szerinte biztosan több a szereplő most Budapesten, mint amennyit a piac el tud tartani, és már elindult egyfajta konszolidáció, vannak is olyanok, akik abbahagyták. Programozni mindenki meg tud tanulni valamilyen szinten, valamennyi idő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés