Előfizetői tartalom

Jócskán keresztülhúzta a koronavírus a Waberer’s számításait

Portfolio
Kína után Európa lett a koronavírus új gócpontja, melynek következtében az országok lezárták határaikat, a kereskedelmi forgalom pedig drasztikus zuhanásba kezdett. Ezek a folyamatok kifejezetten kedvezőtlenek a szállítmányozási szektort  tekintve, mely felől már a válság előtt is sok rossz hír érkezett. A Waberer’s árfolyama nagyot esett a részvény tőzsdei bevezetése óta, melyet a koronavírus válság csak felgyorsított. A tavalyi harmadik negyedévben javuló pénzügyi helyzetet jócskán keresztülhúzhatta a koronavírus hirtelen elszabadulása, így megnéztük, milyen módon érintheti a Waberer’s mindennapjait a jelenleg kialakult válság.
Sok minden történt a Waberer’s-szel Már a koronavírus válságot megelőzően is érkeztek rossz hírek a társasággal kapcsolatban, például a lengyel Link fuvarozó cég nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, jöttek-mentek a vezetők, költségcsökkentéseket jelentett be a vállalat, majd márciusra már rengeteg parkoló félpótkocsit lehetett látni a budaörsi reptéren....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái