Előfizetői tartalom

Rekord számokat tett közzé a Mol

Portfolio
2012 óta nem látott kedvező finomítói árrést publikált a Mol, mely az óriásit eső nyersolaj áraknak volt köszönhető. A petrolkémiai árrés is hatalmasat hízott, azonban kérdés, hogy hosszú távon is fent tudnak-e maradni ezek a remek értékek. A Mol jól diverzifikált finomítói és kutatás-termelési tevékenysége ismét kifizetődni látszik, ugyanis amikor az egyik divízió gyengélkedik, a másik jól teljesít.

A Mol publikálta a márciusi finomítói és petrolkémiai árréseit, amik rendkívül erős hónapot zártak köszönhetően a kőolajárak hatalmas mértékű zuhanásának, mint ahogyan azt már előre is jeleztük. Márciusban eddig még sohasem látott mértékben esett a kőolaj ára. Mivel a kőolaj ára a finomítás és a petrolkémia költség oldalán szerepel, ezért hatalmasat ugrottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés