Előfizetői tartalom

Ukrajna is bejelentkezett a Tesla lélegeztetőgépeire

Portfolio
A hét egyik érdekes bejelentése volt, hogy a Tesla első embere, Elon Musk felajánlotta segítségét gyakorlatilag bárkinek, akinek szüksége van lélegeztetőgépre, Musk ugyanis arról beszélt, hogy a Tesla bárhová kiszállítja az életmentő készülékeket, ahová a cég egyébként szállít, természetesen ingyen segítenek, sem a gépért, sem a szállításért nem kell fizetni.

Gyakorlatilag a világ szinte minden országban hiánycikk jelenleg a lélegeztetőgép, így nem meglepő, hogy sokan élnének a felajánlás nyújtotta lehetőséggel. Az elsők között Ukrajna is bejelentkezett a készülékekre. Kijev washingtoni nagykövetsége a következőt válaszolta Musk felajánlására: Kedves Elon, Ukrajna Európa második legnagyobb országa, lakossága közel 40...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés