Előfizetői tartalom

Egyre több Magyarországon a hamis étrendkiegészítő

Portfolio
Folyamatosan nő a kereslet az étrend-kiegészítők iránt, így emelkedik az internetes vásárlások száma is a szektorban, amire már a hamisítók is felfigyeltek. A hamis, esetenként életveszélyes szerek visszaszorítása érdekében jött létre a Biztonságos Étrend-kiegészítő Program, amely a piacra kerülő termékek bevizsgálásával garantálni tudja, hogy a Programhoz csatlakozó patikák polcaira már csak az ellenőrzött, jó minőségű szerek kerüljenek ki - írja a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület sajtóközleményben.

Egyre többen próbálják ki az étrend-kiegészítőket  derült ki a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület és a Tárki tavalyi kutatásából. A Testület és a kutatócég 2018-ban és 2019-ben fesztiválokon vizsgálta a fiatalok étrend-kiegészítőkhöz kapcsolódó attitűdjét és ismereteit. Az eredményekből a korcsoportos eloszlás szerint az látszik, hogy a 18-22 évesek 46,7 százaléka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés